79679452_1461878487304670_3054961966507360256_o.jpg

Kinderboerderij De Bossche Hoeve zorgt zelf voor energie!

Op kinderboerderij De Bossche Hoeve hebben ze veel plannen om voor hun eigen energie te gaan zorgen. Daar willen de kids reporters natuurlijk meer van weten! Dus deden zij research en bedachten ze interviewvragen om precies uit te zoeken wat er allemaal gaat gebeuren op de kinderboerderij.

 

De beheerder gaf antwoord op al onze vragen zoals je kunt lezen in het onderstaande interview:

??? ?????? ??????? ??? ?????? ???? ??????? ?????? ???? ?? ??????????????? ????? ??? ??????????? ??? ??? ??????????? ?? ??????? ?? ??????? ?? ?? ??????. ?????? ?????? ???? ??????? ??? ???????
Jazeker, we hebben nu zonnepanelen op het dak, het speelhuisje komt over twee weken en over de fietsen kun je al lezen op onze website. Studenten vragen aan kinderen wat zij leuk vinden en bedenken dan nieuwe dingen.
????? ? ??? ???? ?? ??? ??????????????? ?? ???????
Ik vind het heel leuk om hier te werken. Ik vind dieren heel leuk en ik vind het ook heel leuk om verschillende mensen te ontmoeten. Het heet dan wel een kinder-boerderij maar dit is ook een plek voor grote mensen. Zo komen er veel eenzame ouderen die hier met elkaar kunnen praten bijvoorbeeld. En het is ook heel leuk dat veel mensen die hier werken stage lopen. Zij zitten op een school waar ze willen leren hoe ze dieren moeten verzorgen.
?????? ?????? ????? ???????????? ???? ???? ?????? ?????? ?????? ??????? ???? ??????
Voor de waterpomp voor het grondwater, voor koelkasten en diepvriezers waar veel eten voor de dieren in bewaard wordt, voor dieren die warm gehouden moeten worden zoals de cavia’s en de papegaaien en voor licht bijvoorbeeld.
?????? ?????? ???? ???? ???? ?????????? ???? ?? ????????????. ??? ?????? ?????? ??? ???????
Heel veel vragen! We hebben t.v. programma’s benaderd en de wijkkrant en de Bossche Omroep. En zo hebben bedrijven en mensen geld gegeven.

 

 

Anouska Den OudenKinderboerderij De Bossche Hoeve zorgt zelf voor energie!
Share this post